Tuetaan yhdessä -hankkeen kevään 2019 tilaisuudet: ilmoittaudu mukaan!

Tästä löydät Tuetaan yhdessä –hankkeen kevään 2019 Oulun seudun tapahtumien tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislinkit.

Kokemus- ja verkostoitumispajojen tarkoituksena on tuoda esiin kouluilla tehtävää kehittämistyötä yhteisopettajuudesta, vahvuuspedagogiikasta ja pedagogisesta konsultaatiosta. Osallistujiksi kokemuspajoihin toivomme erityisesti Tuetaan yhdessä -hankkeen koulujen henkilökuntaa, opiskelijoita, opettajankouluttajia ja kaikkia aiheesta kiinnostuneita. Osassa pajoista paikkoja on tarjolla rajoitetusti tilojen vuoksi ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu siis heti mukaan! Pajat toteutetaan seuraavasti:

Torstai 25.4 klo 12.30-16, Saalastinsali, Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus

Yhteisopettajuus alkuopetuksessa, erityisluokanopettaja Maria Orava ja luokanopettaja Jonna Korva, Haukiputaan koulu

Yhteisopetus tiiminä, erityisluokanopettaja Henna Karsikas ja luokanopettaja Teemu Raudaskoski, Kaukovainion koulu

Tiimioppiminen avoimissa oppimisympäristöissä, opettajat Sanna-Sofia Kaarela, Heidi Sarkkinen ja Heikki Turpeinen, Ritaharjun koulu

Tilaisuudessa mukana Tarinateatteri Tähellinen Tovi ja esitys yhteisopettajuudesta

Keskustelemassa myös Marjatta Takala ja väitöskirjatutkijat Riikka Sirkko ja Marjut Kokko.

500 paikkaa: ilmoittautuminen 18.4. mennessä tästä linkistä

Muutokset ovat mahdollisia. Lämpimästi tervetuloa!

Menneet tapahtumat:

Perjantaina 11.1.2019 kokoontui reilu sata rehtoria ja erityisopettajaa Oulun seudulta Kolmiportainen tuki joukkuepelinä tilaisuuteen, joka toteutettiin Oulun kaupungin ja Tuetaan yhdessä -hankkeen yhteistyönä. Keskustelua olivat virittämässä: Erityispedagogiikan professori Marjatta Takala Yhteisopettajuudella kohti inkluusiota; Perusopetus- ja nuorisojohtaja Marjut Nurmivuori Tuen strategiasta arkeen; Rehtori Outi Ervasti ja vs. rehtori Matti Ahola Kokemuksia koulun kehittämistyöstä sekä Yliopisto-opettaja Lea Veivo Arki sujuvaksi positiivisella johtamisella ja pedagogisella konsultaatiolla.

Ensimmäinen kokemus- ja verkostoitumispaja toteutettiin tiistaina 15.1.2019 Rantaroustin koululla Tyrnävällä. Keskustelimme teemasta Yhteisopettajuus avoimessa oppimisympäristössä. Keskustelua olivat johdattelemassa apulaisrehtori, erityisopetuksen koordinaattori Tarja Hietikko,  erityispedagogiikan professori Marjatta Takala ja Rantaroustin koulun opettajat.

Toinen kokemus- ja verkostoitumispaja pidettiin maanantaina 18.3.2019 Oppimis-ja ohjauskeskus Valterin Merikartanon yksikössä Oulussa. Erityisluokanopettaja Timo Sipilä Oppimis-ja ohjauskeskus Valteri Tervaväylästä kertoi Yläkoulun joustavista ryhmittelyistä. Erityisopettajat Niina Wallenius ja  Samuli Poutanen Merikosken koulusta puhuivat teemasta Yhteisopettajuus ja pedagoginen konsultaatio yläkoulun TUPA-mallissa. Keskustelemassa olivat myös Lea Veivo Oulun yliopistosta,  Sanna Komu oppimis- ja ohjauskeskus Valterista sekä innokas joukko opetusalan toimijoita ja opiskelijoita Oulun seudulta.

Dosentti, KT, yliopistotutkija Päivi Pihlaja Turun yliopistosta kävi luennoimassa Oulun yliopistolla maanantaina 25.2.2019 teemasta Inkluusio ja koulutuspolitiikka. Mielenkiintoista ja kysymyksiä herättävää luentoa oli seuraamassa noin 200 opiskelijaa ja opetusalan ammattilaista.

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s