Yhteistyö ja ammatilliset vuorovaikutustaidot -itseopiskelumateriaali (5 op) on julkaistu

Tuetaan yhdessä -hankkeessa on kehitetty Yhteistyö ja ammatilliset vuorovaikutustaidot -itseopiskelumateriaali (5 op). Materiaalin voi käydä läpi itsenäisesti omassa aikataulussa ilman lähiopetusta ja ohjausta. Opettajat voivat hyödyntää materiaalia omassa opetuksessaan joko osittain tai 5 op kokonaisuutena, jolloin opiskelijat palauttavat suorituksena loppuesseen.

Materiaalin tavoitteena on lisätä ymmärrystä monialaisesta yhteistyöstä koulun arjessa sekä antaa välineitä ammatillisen vuorovaikutuksen ja onnistuneen monialaisen yhteistyön kehittämiseen. Yhteistyö ja ammatillinen vuorovaikutus korostuu, kun toteutetaan inklusiivista kasvatusta, joten materiaali on suunnattu erityisesti koulussa nyt tai myöhemmin työskenteleville. Materiaalin opiskelusta hyötyvät kuitenkin myös muut ihmissuhdetyötä tekevät. Materiaalissa keskeisiä käsitteitä ovat ammatilliset vuorovaikutustaidot, voimavarakeskeisyys, yhteisopettajuus, pedagoginen konsultaatio ja inkluusio. Oulun yliopistossa Yhteistyö ja ammatilliset vuorovaikutustaidot 5 op sisältyy kasvatustieteiden tiedekunnan opetukseen ohjattuna verkko-opintojaksona.

Itseopiskelumateriaali on tallennettu Avointen oppimateriaalien kirjastoon ja löydät materiaalin tästä linkistä.

Katso myös Suvi Kaupin tekemä esittelyvideo Yhteistyö ja ammatilliset vuorovaikutustaidot -itseopiskelumateriaalista ja verkkokurssista.

Verkko-opintojakson kehittämisprosessista on kirjoitettu artikkeli: I still miss human contact, but this is more flexible—Paradoxes in virtual learning interaction and multidisciplinary collaboration.

Innostuneita opiskeluhetkiä materiaalin parissa!

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s